min herlige familie


Det her er søsteren min, Ayla. Hun er 18 år, og vi krangler hver dag. Men så blir vi venner igjen da!


Og dette er den ene lillebroren min, Vetle. Han er 4 år og plagsom til tusen. Men heldigvis for han så er han søt. Det hjelper liksom litt, for jeg klarer nesten ikke å være sur på han..


Og dette er mamman min, Helga. Får stadig høre at hun er dritlei va å rydde opp etter meg og Ayla, så det er ikke lenge før jeg og Ayla blir kasta ut. Neida, er ikke SÅ ille. Enda...


Det her er pappaes min, Kees. Grunne til det" rare" navnet er fordi farfaren min er fra Venezuela. Har aldri møtt han da men. Pappa er fra Mo I Rana opp i Nordland, men bor i Trondheim. Besøker han annenhver helg :-)


Det her er Mats, den andre lillebroren min. Han er verdens søteste, og er gull verdt! Har hørt flere har sagt at han ligner på Jamie i OTH. Men gjør ikke det på akkurat dette bildet da:-) Mats og jeg har samme pappa, men ikke samme mor.

 


Dette er stemora mi, Åshild! Hun og pappa var gift i 7 år, men er skilt nå da. Hun betyr supermye for meg, og kommer bestandig til å være en del av livet mitt♥


Og sist men ikke minst; Mark, min stefar! Han er engelsk og han og mamma møttes vel for... 10 år siden? De skal endelig gifte seg neste sommer, og guud som jeg gleder meg! Bryllupet finner sted her hjemme hos oss, ut i hagen :-) Komer til å bli såå fint!

Ja, jeg har en veldig stor familie. Og jeg liker det! Uansett hvor jeg er har jeg folk i rundt meg, og det er betryggende på en måte :) 
-Sofi

3 kommentarer

vew

09.des.2010 kl.19:48

nice blogg,liker den

hyggelig om du kunne besøke min

<3

Nora - kommenterer tilbake!

09.des.2010 kl.19:49

så koselig :)

Anita iren

09.des.2010 kl.22:32

koslig :)

Skriv en ny kommentar

Sofiehj

Sofiehj

15, Hemne

Er ei jente på 15 år som bor "på bygda". Bloggen her kommer til å handle om det jeg drive rmed til daglig, og kan hende det blir en del fotografier. Hvis du kommer med en kommentar der du reklamerer for din egen blogg kan jeg garantere at jeg ikke kommer til å beøske bloggen din :-) Takk for meg

Kategorier

Arkiv

hits