Verdens verste blogger

Har ikke blogga på 3 uker. Uuups! Har ikke hatt blogglyst, har ikke blogglyst nå heller...

Har matematikktentamen imorgen, og jeg gleder meg ikke akkurat... Eneste sjansjen jeg har til å forbedre karakteren min til vi får julekarakterene. Og sikkert som de fleste vet er jo det de karakterene vi skal søke oss inn på videregående skole med! Hjelp, omfg....Har ikke lyst til å begynne på vgs jeg! Det er liksom så trygt på ungdomsskolen. På videregående får du jo mer frie tøyler på en måte. Leksene blir jo nesten ikke sjekka i de hele tatt( ihvertfall som jeg har hørt), og da er det jo mindre sjansje for at jeg kommer til å gjøre de.. Shitt au, tar det som det kommer :-) Jeg skal ihvertfall bo hjemme hos matmor!

4 kommentarer

Charlotte

06.des.2010 kl.21:30

D e nå dæm karakteran du får t sommarn på derre arke(haha, kjæm itj på ka d hette akkurat no) såm du tælles når du ska søk på skole. Dæm sende innj karakteran t sommarn elns... Får du får jo itj vætta ka du kjæm innj på før i juni elns... I alle fall d æ har hørt ;-)

Guro Vaag

07.des.2010 kl.13:47

hate skole å matte.....hælvette

Maia

04.jan.2011 kl.09:24

Ikke gru dæ, vgs e like trygt som u-skolen :) I all fall hvis du ska på heim og gå på HVS!

Maia

04.jan.2011 kl.09:25

Bo heim*

Skriv en ny kommentar

Sofiehj

Sofiehj

15, Hemne

Er ei jente på 15 år som bor "på bygda". Bloggen her kommer til å handle om det jeg drive rmed til daglig, og kan hende det blir en del fotografier. Hvis du kommer med en kommentar der du reklamerer for din egen blogg kan jeg garantere at jeg ikke kommer til å beøske bloggen din :-) Takk for meg

Kategorier

Arkiv

hits