Om meg

Heihei! Jeg er ei jente på 15 år som bor i en liten kommune som har navnet Hemne. Jeg er født 27.4.95, så stjernetegnet mitt er Tyren.  Jeg bor på en stor gård, og huset er så stort at jeg utsetter ting bestandig fordi det "er så langt å gå"....
Jeg går i 10A på Sodin Ungdomsskole her i lille Hemne. Altså det siste året på ungdomsskolen. Når jeg begynner på videregående har jeg planer om å søke her i Hemne. Jeg kommer til å bo her hjemme ihvertfall til jeg er ferdig på videregående :-)


I venneflokken vil jeg anse meg selv som "den som sier ting uten å tenke seg om". Ting plopper bare ut av munnen min, og det meste er vel ikke akkurat fornuftig.... Jeg kan også være litt rar til tider. Og litt gal. Spørs hvordan du ser på det!


Mammaen og pappaen min er skilt. Når jeg sier "hjemme" er det hos mamma. Pappa bor i Trondheim, noe som blir nesten 2 timer med buss annenhver helg. Dette er veldig tøft til tider, men jeg lever over! Jeg har også 3 søsken som jeg er veldig glad i. Èn storesøster og 2 lillebrødre. Jeg har også en kjæreste, og vi har snart vært sammen i 2 år og 4 måneder.

Pappa, meg og mamma


Hvis det er noe mer dere lurer på, skriv det i en kommentar da vel ! :-) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sofiehj

Sofiehj

15, Hemne

Er ei jente på 15 år som bor "på bygda". Bloggen her kommer til å handle om det jeg drive rmed til daglig, og kan hende det blir en del fotografier. Hvis du kommer med en kommentar der du reklamerer for din egen blogg kan jeg garantere at jeg ikke kommer til å beøske bloggen din :-) Takk for meg

Kategorier

Arkiv

hits