Helga

Heihei!

Jeg og kjæresten har vært i Trondheim hos pappa hele helga, så følte ikke at jeg kunne blogge da. Meen , nå har jeg jo kommet hjem, og vi har kosa oss masse! Pappa kom for å hente oss etter skolen på fredag, dermed føyk vi rett til Burger King. Så resten av kvelden ble det bare avslapping på høyt nivå.
Lørdagen var jo veldig innholdsrik. Dro ned til byen i 12'tia, og kom hjem i 7'tia. Mellom der rakk vi å shoppe og se Fritt Vilt ||| på kino. Det var Martin som shoppa mest til den store forbausning. Jeg fikk faktisk ikke lov til å shoppe, for jeg skal jo til London om 2-3 uker. 
Filmen ja........DRITT DÅRLIG. Herregud er det mulig å lage en så DÅRLGI etterfølger av 2 drittbrae filmer?! Skuffet.... Slutten var jo verst da, alle døde! Hva er DET for noe'a?! 
Sett den? Hva synes du?

Meg og kjæresten :-)

Men jeg har lova lillebroren min å lage en hel by av lego jeg, så bør vell egentlig begynne hvis jeg skal bli ferdig i dag.....Ønsk meg lykke til! I'm gonna need it........
-Foffi

3 kommentarer

Berit

18.okt.2010 kl.14:29

Hehe, Lykke t ; )

Lisa - Min hverdag.

18.okt.2010 kl.16:29

GLHF hahaha :-DD

Guro

19.okt.2010 kl.21:21

autch låg dåkk i samma sæng eller

Skriv en ny kommentar

Sofiehj

Sofiehj

15, Hemne

Er ei jente på 15 år som bor "på bygda". Bloggen her kommer til å handle om det jeg drive rmed til daglig, og kan hende det blir en del fotografier. Hvis du kommer med en kommentar der du reklamerer for din egen blogg kan jeg garantere at jeg ikke kommer til å beøske bloggen din :-) Takk for meg

Kategorier

Arkiv

hits