bilder fra overraskelsespartyet!

Heia!

Dagen igår ble vellykket til tusen! Lisa ante absolutt ingenting, og det hele ble helt supert. Det begynte med at jeg, kristin og martin dro til den såkalte "sentrumen" her i lille Hemne. Der kjøpte vi gave til Lisa, og handla inn til brownies. Så dro vi hjem til Kristin og baka verdens fineste kake. Okei, skal ikke lyve, den var vell ikke akkurat verdens fineste da..

Så dro vi hjem til Lisa når vi visste at hun ikke var hjemme. Alt dette hadde vi selvøflgelig avtalt med mammaen til Lisa dagen før, så dette var planlagt til punkt og prikke. Ihvertfall, Lisa kom, hun ble overraske, vi så skrekkfilm og hele kvelden var herlig :-)

Heheee, finefine mennesker!


Ready for tacoos!

Bursdagsjenta♥

Jeg og Kristin sov hos Lisa, og vi sovnet ikke før halv 7 imorges(!!!!!!!!). Har aldri vært så trøtt i hele mitt liv. Ble henta halv 11, jeg så ut som tidenes spøkelse når jeg forlot huset til Lisa. 
Så nå sitter jeg i helt-dressen min og ser på MTV cribs. Og snaart blir det servert lasagne! ahh, en herlig søndag♥

Har du noen gang overraska en venninne sånn? Eller kanskje du har blitt overraske selv en gang?
Fortell!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sofiehj

Sofiehj

15, Hemne

Er ei jente på 15 år som bor "på bygda". Bloggen her kommer til å handle om det jeg drive rmed til daglig, og kan hende det blir en del fotografier. Hvis du kommer med en kommentar der du reklamerer for din egen blogg kan jeg garantere at jeg ikke kommer til å beøske bloggen din :-) Takk for meg

Kategorier

Arkiv

hits